Boechout - RKC B

17/09/2017

Ook voor de b-ploeg was de eerste keer aantreden. Zij kregen wél een top-arbiter. Zowel onze eigen ploeg als die van de tegenstander werden aangevuld met spelers uit de vorige wedstrijd.
In tegenstelling tot de A-ploeg, weten zij wel direct een statement te maken tegen RKC. Nog voor de eerste zweetdruppels verschenen, stond er 4-0 te lezen op het scorebord. Om toch nog wat spanning in de wedstrijd te brengen, hebben we RKC even laten terugkomen tot er een gedeelde 5 op het scorebord stond. Supporters en coach terug wakker om vervolgens de wedstrijd te beslissen met maar liefst 5 goals op rij. Stand 10-5 en wedstrijd gespeeld. Nadien wordt er nog om en om gescoord om uiteindelijk te landen op 14-9 en de 2 welverdiende punten thuis te houden.

Al bij al een goede wedstrijd. RKC is eigenlijk nooit een bedreiging geweest in deze wedstrijd, hoewel zij met 3 a-dames op het veld stonden. Met een nog iets scherpere afwerking zou de kloof nog veel groter geweest zijn.

Scoreverloop:

1-0: shot Tom