Boechout-Vremde korfbalclub verhuist!

Zoals eerder vermeld tijdens onze clubinfomomenten, zal onze korfbalclub verhuizen van centrum Boechout naar centrum Vremde onder de kerktoren (de voormalige velden van Sporting Vremde). De bedoeling is om tijdens het zaalseizoen de kantine, kleedkamers en velden wat opknappen en hiervoor hebben we jullie hulp nodig! Binnenkort meer info over wat, waar en wanneer jullie kunnen komen helpen.

Vanaf het veldseizoen dit najaar, zullen dus alle trainingen en wedstrijden doorgaan op onze nieuwe locatie.

Onze nevenactiviteitenkalender

Benieuwd wanneer er weer vanalles te doen is in onze club?
Hier vind je een overzicht van onze kalender:

Vrijdag 15 december 2017 Kersttearoom (bunderkes)

Zaterdag 27 januari 2018 Playback Show (Den Boom, Vremde)

Januari-februari-maart Verhuis clublocatie

Zaterdag 3 februari 2018 Quiz (Sint-Gabriëlcollege)

Zaterdag 3 maart 2018 Voorverkoop paaseitjes

Belangrijke match van onze kern!

Deze zondag speelt onze kern een belangrijke match tegen Hove voor het behoud van onze reeks. Hierbij kunnen wij zeker heel wat aanmoediging voor gebruiken!

Heb je zin om luid te supporteren zoals een paar van onze jeugd? kom dan zeker naar de sporthal van Hove, om 13u15 start onze A ploeg.

Tot dan?

trainer(s) gezocht jeugd

Beste bezoekers van onze website

Zoals elke club wel eens heeft hebben we dit jaar een beetje een tekort aan trainers.
Dit is vooral omdat we als club onze kern en andere niet onder druk willen zetten om training te geven. We willen alleen zij die dit met passie doen willen aanzetten om onze jeugd te trainen en coachen tot een gelukkig en goed lid.

Dit wil zeggen dat we opzoek zijn naar gemotiveerde trainers. Liefste voor onze kleinste.
Iemand met veel creatieve ideeën en die wel een beetje clubgevoel heeft.

Eerste trainingen

Beste korfbal(fans),

We beginnen bij de kleintjes.
U8 en U10 trainen dit jaar weer samen. zij starten op Zaterdag 3 september om 13u30 onder begeleiding van trainer Johan.

Ietsjes groter vinden we U12 en U14.
Deze trainingsuren vallen ook samen. Onze eerste training is Woensdag 24 augustus om 19uur onder begeleiding van Michael, Inneke en Johan.

Onze grootste: onze kern

Deze zijn al bezig met de trainen onder begeleiding van Joris.