U12 Boechout - Ago Aalst

31/01/2016

Eerst en vooral een super dikke proficiat met de overwinning !! Michael en ik zijn alweer super trots op jullie !! En jullie waren ook wel blij met de eindstand.

De eerste helft zijn we een beetje minder begonnen. Elke week opnieuw moeten we bijsturen waar de week ervoor moesten bijsturen. Leer eens rustig beginnen en alles rustig op te stellen. Elke week opnieuw moeten we 100 keer vragen rustig te spelen, 4-0 spelen, steun brengen, rebound, en inlopen. En elke week zijn jullie dit vergeten. Dus daar gaan we aan werken.
Maar na nodige bijsturing hebben we ons herpakt en ging de bal mooi rond. en werden enkele mooie kansen een punt.

Na een stroeve maar goede eerste helft hebben we het hoofd hoog gehouden en hebben we onze kansen verdubbeld. Wat ons opviel was dat elke kans dat Aalst kreeg ze een doel maakte. Ze hadden 2 kansen gekregen en hadden 2 punten op het einde van de eerste helft. Dus moesten wij zorgen dat Aalst geen enkele kans meer kreeg. Wij hadden al in de eerste helft meren deel van de tijd de bal in ons bezit, dus dit zat goed.
Ook in de tweede helft ging de bal bij Boechout mooi rond en kregen we meer en meer kansen. Tot we onze 3de punt binnen haalde. Aalst kreeg bal en de winst was ons naar het hoofd gestegen. De verdediging ging een beetje stoever en Aalst kreeg een kans dat ze benutten. 3 - 3. Onze fierheid weg, verslagen als ons voelde gaven we niet op. De bal ging rond en hup. Punt bij. 4 - 3 en zo hebben we mooi verder gespeeld tot we eindigde met 8- 3.

We hebben nog enkele werkpunten dat ons elke week opvallen en we gaan hier nog sterker in worden want wij zijn een top-team en wij gaan er voor, elke wedstrijd. Uit onze en andere hun fouten kunnen wij bij leren en elke kans word benut. Nu nog alleen leren onze kansen correct inschatten. We wisten dat we deze wedstrijd konden winnen en we hebben dit ook gedaan.

Wij staan nu op onze wel verdiende 2de plaats binnen ons klassement. Hiervoor hebben we al heel wat weerstand moeten bieden maar we staan er en we mogen er fier op zijn. We gaan vanaf zoals altijd het ons alles moeten geven om onze plaats te verdedigen maar samen staan we sterk. Dit is onze plaats en wie ook probeert, het blijft de onze !!

Onze fan groep blijft uit breiden en elke week worden onze supporters luider aan de zijlijn.

Meisjes en Jongens, Niet alleen jullie trainers, maar jullie ouders en jullie club zijn (apen)trots op jullie !!

Ago Aalst
Claudia, Linde, Jasper, Brent