U12 Boechout - Sikopi

21/02/2016

Wauw, hoe geweldig was deze wedstrijd?
Jongens en meisjes, super goed gespeelt en mooi spel gespeeld.

Voor de eerste keer hebben we een doelpunt gemaakt door onze 4-0 op te zetten, een steun te brengen, rebound op zijn plaats en een super mooie inloper.
eerst eventjes naar het begin.

Jullie opwarming ging goed. Volgende keer kapitein, oefenen op datgene waar we minder goed in zijn. Afwerking, strafworpen en verre shot's.

Met het begin van het spel. Een start-bal. 2 heren nemen deze op. Niet Bo'ke. Maar oke. We hebben onze start een beetje gemist. Gelukkig was onze verdediging goed wakker. Geen enkele bal kwam er door. Elke inloper werd geblokt. De bal was meer in ons bezit dan in die van onze (moeilijke) tegenstander. Dus wij gingen deze match winnen, dit wisten niet alleen wij maar jullie ook. Of dit was toch ons doel.

Ineens sloeg het noodlot toe. De bal kwam in bezit van sikopi, van hun verdediging naar hun aanval, ook zij speelden de bal mooi rond, ze brachten steun en benutten hun kans. De bal ging door de korf.. de teleurstelling was hoog aan onze kant. De vreugde bij hun hoog. Tot de scheidsrechter melde dat onze verdediging wel goed gewerkt had en dat het punt niet telde.
We speelde verder met 0-0 op het scorebord.

Op een of andere gekke wijze had dit voorval een positieve invloed op ons spel want niet lang daarna brachten we het scorebord naar 1-0. Een welverdiende voorsprong. We speelde goed in aanval maar we hadden weer de smaak van het score te pakken ipv onze afwerking. De bal ging regelmatig op de korf af maar miste telkens zijn doel.

Ik schrijf niet alles op want ik ben te druk met tegen jullie zeggen wat nog beter kan en waar we moeten op letten dus ik weet niet de verdere details.
Wat ik wel weet is:

Ik (en onze geweldige en trouwe supporters) hebben een geweldig mooi spel gezien, samenspel en het spel dat we vraagde werd soms ook gespeeld.
We hebben gevochten met alles wat we hadden en zeer terecht gewonnen. We zijn weer super hard gegroeid als team en we staan nog sterker als voordien !!

Jongens en meisjes, we verdiende deze overwinning dubbel en dik want we staan samen zo sterk en weten goed samen te spelen.

Eventjes in de kijker:
Freya, super goed verdedigd. Je hebt goed geluistert naar wat ik zei en mooi gespeeld. We hebben nog enkele werkpuntjes samen maar die gaan we samen nog aanpakken e?!
Claudia en Andreas, ik heb jullie enkele keren super mooi de verdediging overgenomen. Super mooi hoe jullie dit zien er op inspelen. TOP !
Bo, stiekem vind ik het wel geweldig dat als Lode van aan de zijlijn roept "nog 30 seconde" jij begint te lopen als een "zotin" om vrij te staan van ver genoeg voor jou ver-shot.
Jurgen, je bent niet op het veld gekunnen en dat vinden wij wel jammer maar we zijn eens zo fier dat jij snapt waarom en we zien zo een goede vooruitgang. Elke week leren we bij en jij nog het meeste! Super dat je je zo blijft inzetten voor de ploeg. Zeker als het niet zo voor de hand liggend is! Dank je wel

Al de rest, Ook jullie hebben pluspunten. Als je ze wil weten, vraag ze maar. Maar in deze wedstrijd viel dit het meeste op en wou ik het eventjes zeggen. Maar we zijn wel fier op iedereen !! Als 1 iemand ziek is of afwezig of bij een andere ouder of... missen we die en voelen we ons niet volledig. Samen staan we sterk en we hebben iedereen nodig om zo geweldig te zijn als we zijn !!

Wij zijn en blijven een TOP-TEAM !!!!

Sikopi
Freya, Claudia, Andreas, Brent