U12 Loenhout - Boechout

24/01/2016

We kwamen aan en ik heb dadelijk een complimentje gekregen "amai, jullie kinderen hebben wel mooie discipline. Zelf opwarmen en naar de kapitein luisteren. Mooi".

Na een goeie opwarming zijn we eraan begonnen. Jammer genoeg was de scheidsrechter minder warm voor ons geweldige samenspel en goeie pogingen. Telkens floot hij een fout, zelfs daar waar er geen waren. Morgan kreeg 2 vrijworpen onterecht tegen, Jasper een afgekeurde strafworp omdat het zogezegd ineens een vrijworp was (prachtig doel trouwens Jasper), bal verlies daar waar hij het nodig vond, kortom, volgens hem waren we slecht. Zo slecht dat ik iemand ben gaan troosten op het veld. En met Michael aan het bespreken was om de wedstrijd forfait te geven want wij willen dat jullie gelukkig zijn op een veld. En wij zijn een geweldig team !!
We eindigde de eerste helft gefrustreerd en wel wat achter. Als ik het mij goed herinneren was het 4 - 1. Heel onterecht.
Maar we hebben ons herpakt

Ons spel heeft geen seconde geleden onder het slechte fluitwerk van de scheidsrechter. We werden er alleen maar sterker van. Na de duidelijke, oppeppende, inspirerende woorden van trainer Michael zijn we in de tweede helft er terug ingevlogen alsof die score niet bestond. Een nieuwe scheidsrechter en een nieuwe kans. Die hebben we super goed benut. Onze verdediging liet geen bal meer door, nam bijna elk gemist shot van Loenhout op en gaf deze aan onze aanval zonder problemen. Deze scoorde telkens. Geweldig.

Opeens sloeg het noodlot toe. Een vliegje in het oog van de scheids? een foute beweging van de scheids? Er klopte iets niet want onze enige echte Claudia had nog nooit in haar jonge leventje zo mooi verdedigd. Maar door de afleiding van de scheids heeft hij deze goed gekeurd. Wat wij dan hebben teruggenomen door niet 1 maar nog 2 maal te scoren en een mooie eindscore neer te zetten van 5 - 7. De winst was binnen en wij mochten zoals altijd fier de douche in!
Michael en ik zijn super fier op jullie !!

Loenhout
Freya, Claudia, Andreas, Brent