U14 - Tornooi match 1

03/09/2016

Onze eerste match dit seizoen samen.
Dit wil dus zeggen dat we ons seizoen zijn begonnen met een winst voor onze U14.

GOED BEGONNEN IS HALF GEWONNEN

Dus minstens de top 3 dit seizoen dus.

We misten wel de eerste minuten wat mooie kansen. Bo, Lotte en Emma net niet. Tot we met een mooie samenwerking een goeie steun konden brengen, Bo de pas aan Emma kon geven en deze met een prachtige afwerking kon zorgen voor onze welverdiende 1 - 0.
Dankzij onze goede kwam de bal al weer vrij snel in ons aanvallend vak. De aanval herhaalde hun actie's tevergeefs tot Emma steun kreeg en dankzij een mooie beweging van Jens in samenwerking met Bo kon Bo zich vrij lopen en kreeg ze met een shot de kans op onze score te verhogen naar 2 - 0.

Veldwissel (voor de nieuwe U14ers onder ons, elke 2 punten wisselen aanval en verdediging van vak en van functie).

Alweer een mooie verdediging waardoor aanval mooie kansen kon creƫren. Lise H. nam telkens het Shot van ver maar tevergeefs, tot 3 keer toe zelfs. We konden niet bij de pakken blijven zitten en door de moed hoog te houden en volharding kon Lise zich alweer vrij werken en onze score naar 3 - 0 verhogen.

Iedereen was gelukkig. Wat een prachtig resultaat van ons allemaal. Natuurlijk konden we ons hoofd niet uit de wolken houden en lieten we onze oplettendheid een beetje zakken en was onze verdediging een beetje verzwakt waardoor onze tegenstander ook nog een kans kreeg en we de score zagen veranderen naar 3 - 1. Maar we hielden vol. 2 doorgevoerde wissels zorgde ervoor dat ook Lise V. nog 3 shot's kon nemen, ook andere probeerde meerdere malen maar tevergeefs. We sloten onze eerste wedstrijd af met een mooie winst.

Proficiat allemaal :)

KCOV