U14 - Tornooi match 2

03/09/2016

Onze 2de Match dit seizoen en ons eerste verlies.
Niet onze fout en zeker niet door gebrek aan inzet. We hebben een geweldige tegenstander geboden.

We waren nog niet goed wakker en hebben bij het begin al een jammere 0 - 1. Maar herpakte ons.
Bo kreeg een strafworp en werd doorgeschoven naar Lise V. onze score bleef jammer genoeg 0 - 1. En door het weinige communicatie had appels de rebound en konden ze deze doorgeven en afwerken tot een 0 - 2 achterstand voor ons.

Met de 2de helft hebben we ons hoofd laten hangen door de sterkte van onze tegenstand en onze onzekerheid dat nu nog sterk doorweegt. Onze U14 mag enorm leren uit deze wedstrijd, we zijn een goeie ploeg en we kunnen sowiso beter.

De tegenstander kon desondanks onze sterke verdediging enkele doelen maken en de score verhogen tot een 0 - 6. Hierin vonden we onze tweede asem. Claudia nam een shot, jammer genoeg zonder de afwerking maar we herpakte ons. Onze verdediging ging omhoog en onze kansen verdubbelde, en vermeerderde telkens. Linde maakte uiteindelijk ons eerste punt deze wedstrijd. 1 - 6.

Na enkele fouten die niet gefloten werden werd onze verdediging minder en onze gemoed ook. Opgeven zat er niet in. Jasper deed een geweldige inloper die werd afgekeurd door de scheidsrechter. Door deze fout was onze verdediging een beetje de kluts kwijt en kregen we een doel tegen. 1 - 7. veldwisssel en we hebben het goedgemaakt. Emma nam een prachtig shot maar helaas alweer afgekeurd.
En dus eindigde we met een (niet verdiende) 1 - 7.

Goede samenwerking en de volgende keer winnen we dit wel :)

Appels
Lise V.,Emma, Bo, Jens