u14 - Tornooi match 4

03/09/2016

We begonnen uitgeput aan onze laatste strijd. Met 5 minuten pauze na onze laatste wedstrijd werd het een moeilijke start maar wel een goede.

Door onze vermoeidheid liepen we al wat rechter en liepen we onze inlopers in aan hogere snelheden om zekerheid te hebben en zo kreeg Bo een eerste vrijworp. Rebound werd opgevangen door Linde en nam ook een shot, jammer genoeg nog steeds 0 - 0. Een super mooi ver shot dat gemist werd door Bo gevolgt door een minstens even mooie inloper van Linde, tevergeefs. Jens die steeds goed in rebound stond en de bal zo rond kreeg en door de goede samenwerking met Elien werden de kansen talrijk.
Volgende kans van Bo gevolgd door een mooie rebound een pas en alweer een shot. 0 - 0 met de pauze.

Veldwissel.

We gingen voor een sterke verdediging waardoor de bal snel terug naar aanval. Vrij snel volgende onze eerste kans, shot van Lise H.
Losjes 1 - 0 voor Boechout :D

Verdediging nog steeds goed alert en alweer volgen kansen. Mooie inloper van Lise H. brengt de score naar 2 - 0.
Natuurlijk worden we dan een beetje nonchalant en kwam de score naar 2 - 1.

En met nog maar enkele minuten op onze teller nam Jens nog de kans met een mooie afwerking en een welverdiende 3 - 1.

Met deze mooie afsluiter eindigde we ons tornooi en met 3x winst en 1x verlies op onze teller.

Een leuke dag was het zeker. Bedankt voor de leuke dag allemaal.
Op naar de volgende overwinningen !!

ASKC
Bo, Jens, Linde, Elien