Vriendjesdag 2016

zaterdag, 30 april, 2016 - 13:00
Waar:
Elfbunderweg / bunderkes

Naar jaarlijkse gewoonte is het weer zover.
Een vriendjesdag gaat van kracht. Dit wil zeggen dat we jullie allemaal aanmoedigen om een vriend of vriendin mee te brengen naar de training. Deze zal van 13uur tot 15uur doorgaan.

We geven eigenlijk een energieke, leuke, leerrijke training (zoals altijd) en iedereen die wil mag en kan deelnemen. Ze leren uiteraard ook alles van jullie liefste en leukste trainers. We gaan te werk met onze eigen leeftijdscategorie, wat jullie niet moet tegenhouden om kinderen mee te brengen voor andere leeftijden. We gaan wel allemaal aanwezig zijn, U8 tot U14.

Na dat jullie allemaal deze unieke en leerrijke ervaring rijker zijn gaan we allemaal ontspannen een pannenkoek eten in ons clubhuis en kunnen jullie allemaal samen zijn en bij praten (en de ouders de kinderen inschrijven indien gewenst). Dit zal rond 14u30 zijn.

Deze dag word afgesloten door een wedstrijd om 15uur. Niet zomaar een wedstrijd. Ik vermoed dat deze wedstrijd in de geschiedenisboeken komt want de recreantenploeg heeft de ouders van onze jeugd uitgedaagd. Waar ze niet aan twijfelde. Ouders, vergeet jullie shoe's niet en sportkleren.

Kinderen kunnen dan kijken, en coachen aan hun eigen ouder. Lekker de rollen omdraaien.

Hopelijk tot dan?